Laki pääsi treenaamaan Pieksämäen koirakentälle, ja käytiinpä halliakin vilkaisemassa sisältäpäin. Vieraita koiria oli kentällä mutta nepä eivät Lakia haitanneet, se esitti upeinta seuraamista mitä ikinä. Paitsi että unohdan palkata sitä tarpeeksi usein, nyt mun oli myös muistutettava itseäni että täytyy lopettaa, sillä tunne oli niin mahtava että en olisi millään malttanut.

Lisäksi otettiin muutama eteenistuminen ja häiriöt huomioiden nämäkin menivät hienosti. Nostin nyt käsiäni suoraan ylöspäin eikä Laki pakitanut ollenkaan.

Hallin ympäristöön tutustuminen suoritettiin Lakin johdolla: annoin sen "vetää" minua tutkimusmatkalleen ja epäröimättä se kiersi hallin, uteliaana nuuhki paikkoja ja nosteli häntää kun sisältä kuului ääniä.

Letun agitreenien jälkeen käytiin koiraporukalla kävelyllä. Lakista oli hauska kiusata Tuiketta joka murisi Lakille, Laki kyllä aina väisti mutta meni sitten uudelleen kokeilemaan... Sitten tulikin äiti väliin ja meidän piti pitää vanhemmat nartut loppumatka hihnassa.