Killerillä Letun agitreenien jälkeen vähäsen tottista. Käytin hyväkseni treenien välisen tauon, ja tehtiin seuraamista agiesteiden lomassa. Kyllähän Laki vähän niitä vilkuili, ja selvästi se oikein etsimällä etsi jotain josta vähän ottaa kierroksia... vaan kukaan koira ei esteille tullut. Alkuvilkuilujen jälkeen Laki teki taas nättiä seuraamista, nyt en edes yrittänyt mitään vaikeaa, vaan ihan perusssuoraa, lisänä juoksut ja 90 käännökset molempiin suuntiin.

Paikallaolotreeni, tässä laki nousi puoli-istuvaan asentoon kun näki kentän laidalla pari koiraa irrallaan. Käskystä meni kuitenkin taaisin maahan ja pysyi siellä hyvin. Onpa kumma miten hyvin se on tämän oppinut! Kauaa ei oltu, max. minuutti.

Eteenistumisia muutama. Aluksi Laki ei keskittynyt vaan tarjosi sivulletuloa ja jotain muutakin, mutta sitten teki pari oikein nättiä, ja tosiaan se nyt tyrkyttää itseään lähemmäs jos ei palkkaa heti tipu. Hieno juttu!

Ihan lopuksi kokeiltiin muutaman kerran agilityputki niin että avustaja (TK) palkkasi namilla ulostulopäässä. Eipä paljoa tarttenut houkutella :D

Nyt en voint leikittää Lakia kun oma käsi on vähän pois pelistä. Toivottavasti se paranee pian.