Ysin aikaan illalla Aholaidassa ittekseen (kuka muu hullu siellä tuohon aikaan...) Laki ei ollut syönyt ja se oli istuskellut joitakin tunteja jo autossakin, niinpä sillä virtaa riitti.

Seuraaminen oli aika mukavaa: vaikkakin ylettömästä innosta johtuen paikka vähän häilyi, kontakti oli enimmäkseen loistava ja silloinkin kun ei ollut, Laki ei niinkään vilkuillut muualle vaan töni minua kuonolla käsiin tai liivin taskuihin. Erittäin hyvä asenne siis :) Tuollainen palkan vaatiminen on juuri sitä mitä siitä yritänkin kaivaa esille, töniminen on pieni virhe verrattuna löysäilyyn.

Tähän väliin eteenmeno jotta varikset ei ehtisi syödä kaikkea palkkaa. Olin siis vienyt kupin etukäteen lakin näkemättä. Pelkkä vihjesana sai valmistelevasta osuudesta edistävää, lähetin kun Laki oli oikealla paikalla. Meni lujaa ja suoraan kupille!

Noutoja tehtiin sitten. Hyppynouto 80-senttisellä oli kerrassaan upea, hypyt tosi lennokkaat. Varmuuden vuoksi kuitenkin pidin pannasta kiinni kapulan heittohetkellä.

A-estenoudossa Laki sitten haki takaisintullessaan tuolle matalammalle hypylle, ja 100-senttisellä hypyllä se haki A-esteelle.  Täytyykin muistaa treenata näitä tälleen että esteet on vierekkäin ja vahvistaa kovasti että se este mennään mikä on menomatkallakin menty. Kapulan käsittely ja luovutukset olivat korrekteja kaikissa tilanteissa, paitsi kerran Laki taisi A-esteen mentyään kääntyä takaisin sille "kivalle" hypylle ilman kapulaa.