Noutokapula aluksi. 700-grammainen, muutama luovutus ja kanto. Ei ongelmia.

Seuraamista sitten. Pääsääntöisesti suoraa, nyt useammin palkkaa mutta huomio omiin käsiin että ne heiluu. Koira hihnassa mutta hihna koko ajan löysällä! Laki seurasi jälleen upeasti, erinomainen kontakti ja asento. Älysin lopettaakin ajoissa enkä jäänyt jauhamaan.

Maahanmenoja. Kaikki oikein, muutaman kerran meni istumisen kautta mutta kun meni suoraan, meni nopeastikin.

Maassa pysymistä, lähinnä jättöjä. Aluksi ongelmia mutta muutaman "kokeilun" jälkeen Laki pysyi nätisti. Kipukynnys tuli vastaan kun poistuin 30 askeleen päähän: kääntyessäni koiraa kohti se nousi ja alkoi tulla vastaan. Tein muutaman toiston vähän lyhyemmältä matkalta, sen jälkeen onnistui tuo pitkäkin. Sitten mun piti korjata Askon kuorma-autoa ja laitoin Lakin siksi aikaa maahan. Tässä se muutaman kerran nousi (vaikka ei ollut edes ollut kovin kauaa) selvästikin se että mä teen jotain on sille suuri häiriö, kun en tee mitään se saa musta tukea. Luonnollisesti. Liian vaikeaa siis, täytyy keskittyä koiraan näissä harjoituksissa vielä.

"Ruutu". Pitkästä aikaa otin kosketusalustalle lähetyksiä (ruutumerkkien keskelle). Aloitettiin n. 5 metristä ja pidennettiin n. 20 metriin, sitten Laki alkoi laiskistua eikä olisi viitsinyt lähteä. Jolkotteli kuitenkin ruutuun ja tuli ripeästi palkalle. Jostain syystä mä vielä vaan käskin sitä uudestaan, nyt Laki meni rauhallisesti ruutuun, poimi sieltä kosketusalustan ja toi sen mulle...

Eteenmeno, pitkästä aikaa tämäkin. Vietiin yhdessä makupalakippo nurtsin reunaan ja menin heti ekalla kerralla löhettämään ehkä 30 metristä. Hirmu hnku oli kipolle ja meni suoraan ja lujaa. Uusi toisto samanmoinen, vielä pidennettiin matkaa. Tämäkin meni upeasti, ei voi olla kuin tyytyväinen.

Lopuksi leikittiin patukalla, tapani mukaan annoin Lakin voittaa aika helposti. Nyt se lähtikin juoksemaan patukka suussa hurjaa rundia ja hyppelehti ja tappoi sitä! Mielenkiintoista, tuo koira alkaa leikkiä ihan eri asenteella kuin nuorempana. No, kiva :)