Noukassa taas, alkuillasta. Oli vielä valoisaa ja Lakilla oli Nälkä. Seuraaminen oli sitten vähän vallatonta, intoa piisasi niin että mentiin yläpystyä puolet matkasta. Pidin Lakia hihnassa ja sainkin sitä korjattua lähemmäs, kun vire oli noin hyvä kestää Laki hyvin korjauksia. Pomppimisesta en sitä sakota kun se ei kuitenkaan hypi vasten.

Liikkeestä seisomista. Nyt pysyy seisomassa ja varmasti - niin kauan kunnes minä tulen viereen. Tänään siis harjoiteltiin sitä että voin tulla viereen eikä koira automaattisesti istu. Olipa se vaikeaa, ja varmasti vielä tuleekin ongelmia tässä kohti.

Luoksetuloa pysäytyksellä. Tässäkin osasin hyödyntää hyvää virettä ja käytin reipasta pysäytyskäskyä, sitten palkka lensi koiran taakse. heti palkan syötyään se lähti tulemaan uudelleen kohti ja uusi pysäytys. Tämä oli Lakista selvästikin hurjan hauskaa! Tässä on vaan ongelmana se että pysähdykset tahtovat aina venyä pikkuisen, muistan että Letun kanssa kun tällä tavalla harjoitettiin jääviä liikkeitä se oppi hyvinkin tarkkaan pysähtymään aina juuri saman matkan päähän minusta - liian lähelle. No, katsotaan jos me Lakin kanssa saataisiin se avoin luokka kahlattua läpi tällä keinolla.

Nouto. Juuri kun olin tuudittautunut "kyllä se osaa" tunteeseen, Laki varasti taas. Annoin sen tuoda (hienosti toikin) ja jopa palkaksin sen ja kun otin uudestaan, vähän aikaa pidin sitä pannasta ennen heittoa. Se olisi siis taas voinut varastaa mutta eipä varastanut! Ja jälleen hienovauhtinen nouto.

Kaukoja lopuksi. KUn muutaman kerran tuntui siltä että hakataan päätä seinään sen toisen istumaannousun kanssa, vihdoin tajusin tulla lähemmäs käskyttämään. Kolmesta metristä onnistui hyvin koko liike. Hattu käteen...