Vitikaisen Tiia kouluttamassa JATtilassa. Treenin aiheena valssit, mutta kyllä rataan tutustuttaessa käytiin läpi myös muita ohjauskuvioita, joista (jälleen) about puolet meni multa ns. vähän ohi... tosin oli monta ohjaustekniikkaa joista sanoine ttä en ymmärrä mistä puhutaan, mutta sitten kun ne näytettiin totesin että juuri tuolla tavalla olin itsekin suunnitellut tekeväni.

Mutta tulihan oppiakin. Nyt sain kädestä pitäen neuvoja siihen miten saan kerrottua koiralle että hypylle lähetyksen jälkeen sen pitääkin kääntyä heti takaisinpäin, tai miten teen eron sille kummalta puolelta hyppyä mennään jos sitä lähestytään kohtisuoraan sivusta. Lisäksi koin ahaa-elämysen: Laki reagoi erittäin voimakkaasti siihen mihin minä katson! Pystyin pelkällä katseella ohjaamaan sen eri putken päähän! Luulenpa että tässä on syy miksi se joskus singahtaa ihan käsittämättömän väärään suuntaan tai valitsee ihan mielivaltasia esteitä.

Laki teki mukavaa työtä, vähän edelleen kaipaisin siihen lisäpotkua mutta sellaisen rakentamiseen ei tällä kertaa ollut aikaa. Katsotaan nyt nämä muutamat tulossa olevat kisat ja keskitytään sitten taas etenemiseen ja irtoamiseen.