JATtilassa aamutuimaan. Menin heti 3-kentälle koska siellä on se tokohyppy. Siellä on myös yleensä eniten agiesteitä kentällä mutta tällä kertaa hoksasin hyödyntää niitä häiriönä enkä alkanut raivata tilaa.

Ekaksi nouto. Palkka ennen noutolupaa ja taas Laki toi laukalla! Olisko tässä nyt sellainen juju että se hieman patoaa kun joutuu odottelemaan ja vire sen myötä nousee. Hyvä jos näin on ja toivottavasti se sitten kokeessa kestää.

Hyppy. Nyt annoin istu-käskyn paljon myöhemmin kuin mitä olen ennen antanut ja kas, Laki istuikin heti. Maltti olisi siis tässäkin valttia. Muilta osinhan tämä liike on vallan hieno joten kymppejä sopii tavoitellakin, ilman tuplakäskyn riskiä :)

Seuruu. Nyt seuruuttelin agiesteiden välissä ja hyvin läheltä esim. kontakteja ja pujottelua. Yllättävän hyvin pysyi kontakti mutta "häiriö" näkyi kyllä edistämisenä ja hetkittäisenä ääntelynä. Vire oli siis katossa. No, hyvistä hetkistä paljon palkkaa joten eiköhän se siitä.

Luoksetulo. Eka stoppi valetakapalkalla, tuli vauhdilla ja pysähtyi hyvin. Jatkoinkin tästä niin että menin palkkaamaan koiran siihen seisomiseen, sitten otin muutamia edestakas kävelyitä kuten liikkeestä seisomisessa. Ne onnistui nyt hyvin, viimeksihän Laki vähän tepasteli ja yritti istua kun menin sen taakse. Sitten taas luoksetuloon, nyt oikea takapalkka ja sille todella hyvästä pysähdyksestä vapautus.

kaukot. Otin ptikästä matkasta ja Laki ei noussut ekalla käskyllä. Otin sitten lähempää ja nyt ei ollut ongelmaa. Pitää olla varovainen tuon matkan lisäämisen kanssa. Hitsit että tämä on hankala liike meille :(

Hyvän mielen treeni, meidän molempien olisi tehnyt vielä mieli tehdä jotain mutta sain pitäydyttyä alkuperäisessä suunnitelmassa ja jätettiin homma tähän.