Aholaidassa, ihan ittekseni. Aloitimme taasen noutokapulaharjoituksilla, tänään käsittelyssä 700-grammainen, joka näytti Lakin suussa ihna hirveän painavalta, nyt kun ollaan tehty vaan kevyillä kapuloilla. Selkeästi Laki ei myös mielellään olisi sitä ottanut, niinpä ensimmäisellä kerralla laitoin kapulan sille suuhu, toisella kerralla sitten ottikin. Ei kuitenkaan pudotellut ja liikuttuamme tuli nätisti eteen luovuttamaan. Otettiin luovutusharjoitus myös patukalla, tämä onnistui hyvin :)

Seuraamista, hihnassa ja panta kuristavalla. Aika pitkäkin pätkä, molempiin suuntiin käännöksiä, pysähdyksiä, juoksua ja hidastakin. Palkkailin nyt myös liikkeessä, oli jälleen aika loistava :) Yhden kerran hihna pääsi kiristymään, tämän jälkeen Laki skarppasi tosissaan ja tuli oikein tiiviiksi ja hyvälle kontaktille.

Eteenistumista. Ei tarvii käsiapuja enää ollenkaan! Tulee ns. riittävän lähelle, vahvistan lähemmäs tuloa sitten vielä palkkaamalla ihan kiinni. Tänään tuli joka kerta ihan suoraankin!

Istumista. Pari paikalleen jäämistä, sitten liikkeestä istuminen pienellä vaihtoaskeleella. Nou problems.

Paikallaan makaaminen, tai oikeastaan maahan jääminen, poistuin 20 askeleen päähän, käännyin siellä ja odotin hetken ennenkuin palasin. Laki kovasti kuunteli naapurikentän jalkapallotapahtumia mutta ei ollut nousemassa ylös, joten mainiosti meni tämäkin.

Lopuksi juostiin vielä agility-Aata edestakaisin, nyt kun en itse kiirehtinyt Laki meni nätisti ravaten ilman mitään loikkia.

Leikkituokiot seuraamisen jälkeen ja ennen autoon laittoa, kovasti Laki taistelee mutta edelleenkään ei heitetty lelu kiinnosta. Pitänee tässä taas kokeilla (naru)palloilla.