Aamupäivällä Aholaidassa ittekseni. Ja nty tein sen mitä olen jo suunnitellutkin: kun vein treenikamja kentälle, ammuin pari laukausta juuri ennen kun menin ottamaan Lakin ulos autosta, n. 10 metrin päästä ja auton ovethan oli raollaan. Kun Laki tuli kentälle, se ensin katseli ja vähän juoksenteli ympärilleen mutta häntä oli koko ajan ylhäällä eli tämä oli sitä sen useinkin tekemää "tilan tarkastusta". Työt se aloitti heti reippaana, eli laukaukset ei ainakaan tällä tavalla toetutettuna vaikuta siihen.

Seuraamista ensin. Aloitin irrallaan mutta Laki edisti ihan sikana. otin sen sitten vähäksi aikaa hihnaan ja kun näin pääsin palkkaamaan oikeasta paikasta, hihnan poisottamisen jälkeen se tarjosikin oikeaa paikkaa taas. Mukavan aktiivista seuraamista :)

Jättöliikkeistä tein maahanmenon ja seisomisen, molemmat palkkasin muutaman askeleen edettyäni heittämällä makupalan koiran taakse.

Nouto, tasamaa. Liike kokonaisena, kerta kaikkiaan hieno! Sitten hyppynouto (hyppyytin ensin mennen tullen metrisen esteen yli ilman kapulaa). Sitten normaali heitto ja käskytys. Menohypyllä pieni ponnistus, paluuhyppy puhtaasti, kapulan käsittely hyvää. Palkka luovutuksesta. Olinpa tyytyväinen näihin noutoihin!

Vielä kokeiltiin luoksetulon pysähdystä. Nyt oli ongelmia jättämisessä: Laki lähti hipsuttelemaan mun perään. Epäilen tosin vahvasti että se kävi ensin tarkastamassa onko takapalkkaa!! Onneksi ei ollut. Otin sitten yhden pelkän jätön - palasin palkkaamaan kun pysyi istumassa. Sitten luoksetulo ja pysäytys pelkällä kädellä. Ihan ok, se voisi pysähtyä nopeamminkin mutta... Tämän jälkeen pelkkää eteenistumiseen tuloa muutamia toistoja, nämä riittävän tiiviitä ja suoria.

Lopuksi kaukot. Ekan istumaannousun jälkeen melkein ennakoi maahanmenoa, mutta pienellä "ähähdyksellä" palasi takaisin istumaan. Siitä liike loppuun asti ilman ongelmia. Osaa se!