Kokeen jälkeen sitten koko viikko laiskoteltiin. No, kävimme yksissä peko-treeneissä mutta tuli yö ennekuin olisimme oman jälkemme päässeet ajamaan ja se jäi sitten tekemättä .. ohjaaja kyllä sai harjoitusta gps:n käytöstä, pimeässä suunnistamisesta ja maalimiehenä pari tuntia viihtymisestä. No, oppia tämäkin kaikki :)

Sunnuntaina sitten oli Noukassa Kennelkerhon lajiesittelypäivä ja Laki oli esittelemässä tokon saloja. Sillä oli ihan hirveästi virtaa kun otin sen autosta ja en meinannut saada sitä hanskaan ollenkaan. Teimmekin ensin näytösluonteisesti ruutuharjoitusta elikkä juoksutin sitä läppäisyalustalle ja takaisin. Tätä se tekikin kiitettävällä intensiviteetillä mutta kun matka kasvoi juuri tuohon 20m kieppeille, ei ruudun imu enää riittänytkään. pari metriä lähempää se sitten taas onnistui.

Tuon juoksutuksen jälkeen Laki väänsikin tortut kehään...

Sitten esittelimme seuraamista. Innokasta, vähän edistävää ja hetkittäin nojaavaa seuruuta, muutamassa pysähdyksessä tai käännöksessä edistäminen oli niin pahaa että Lakin piti tulla ottamaan uusi perusasento. Mutta tykkäsin kyllä asenteesta ja palkkahan tippui vasta koko seuruun jälkeen.

Sitten näytimme hyppynoudon. Vauhdikas ja lennokas ja ihan mallikelpoinen luovutus ja sivulle siirtyminen. Jos haetaan parannettavaa niin oli se edessä hieman vinossa.