Agitreenit Polleparkissa. Edellispäivänä oli aika rankka työilta joten lähdin treeneihin ihan viime tipassa enkä ehtinyt verkkalenkille (Laki toki verkkasi itse itsensä pihassa kuten tavallista). Lisäksi maneesin pohja oli nyt järkyttävän pehmeä.

Ensiksi otettiin sekä puomin että A:n kontaktit, sekä makupala-alustalla että ilman niin että apuohjaaja varmisti liinalla. Kummallakaan ei tarvinnut liinaa kiristää, hieno juttu! Rengasta otin itsekseni makupala-alustalle, lähestymisiä hyvin vinosta, kertaakaan ei yrittänyt väärästä välistä.

Sitten päivän eka varsinainen treeni. Muuri, hyppy, U-putki ja samat hypyt takaisin. Lähdin koiran kanssa yhtä aikaa ja heti ekalla askeleella jalassa napsahti ja mun juoksu loppui siihen. Laki ei noteerannut tätä mitenkään vaan teki harjoituksen hienosti loppuun :) No sen verran noteerasi että muurin palikat putosivat mennessä, varmaan samalla hetkellä kun minä lyyhistyin maahan.

En tosiaankaan pystynyt edes kävelemään joten treenit oli pakko jättää tähän. Sen verran kuitenkin piti "kokeilla" että meneekö se Laki jos tosiaan seison siinä ekan esteen vieressä ja huutelen käskyjä. Menihän se! Oikeastaan tähän oli ihan kivakin lopettaa!

Nauru