Haapaniemen pallokentällä. Jälleen ammuin ennenkuin otin Lakin autosta, nyt olin ehkä vain 5 metrin päästä autoa ja kaikki ovet oli selällään. Ei mitään reaktiota, Laki tuli autosta niinkuin aina tuskin ehdin sille pantaa saada päälle.

Ensiksi seuraamista. Aluksi taas vähän liikaa kierroksia ja edisti, kun tämä saatiin kuriin alkoi sivuttaisväljyys. Sekin kyllä korjaantui kun otin sivuttaisaskelia ja palkkasin tiivistämisestä. Mukavan aktiivista seuraamista taas.

Luoksetuloa osina. Ensiksi paikalla istumista, kävelin pois ja palasin palkkaamaan. Hyvin pysyi. Sitten kutsuja ja stoppeja, pari vain. Laki pysähtyi tasan sopivaan kohtaan riippumatta siitä milloin annan käskyn. Pitää siis seuraavassa kokeessa taktikoida niin että annan käskyn aika myöhään, sitten talven mittaan pohditaan miten saadaan koira pysähtymään voi-luokan etäisyydelle.

Kaukoista vain ensimmäinen istumaannousu mutta menin palkkaamaan vasta viiveen jälkeen, koira ei siis tällä kertaa ennakoinut maahanmenoa.

Pitkästä aikaa eteenmeno, olin vienyt palkkapurkin kentän reunaan jo ennen treeniä. Tosi pitkä matka, valmistelevassa osuudessa kun Laki meinasi edistää, pysähdyin. Tein pari tällaista lyhyttä valmistelevaa ja lähetin koiran sitten pysähdyksestä. Suoraa ja lujaa lähti, vielä kiihdytti vauhtia mennessään. Oli tosi upeaa katsottavaa! Ihan lopussa vähän kaartoi vasemmalle mutta sitten bongasikin palkkapurkin ja korjasi suunnan.