Haapaniemen pallokentällä. Alkuun seuraamista hihnassa ja siinä tiivistystä, tiivistystä. Laki oli kyllä hyvin aktiivinen. Kun sitten otin hihnan irti, se alkoi ennakoida jättöliikkeitä. Kaksi- kolme kertaa se siis pysähtyi, tuli kyllä uudelleen seuraamaan käskystä. jatkoin siis tätä seuraamista aika pitkään, pitkiä suoria ja käännöksiä - täyskäännökset olivat tänään upeat.

Luoksetulo, otin suoraan istumisesta. Tuli hyvin mutta vähän törmäsi ja istuminen oli sitten vino. Eteenistumisen peruasentoa sitten hiottiin.

Eteenmeno. Olin vienyt etukäteen palkkapurkin, mutta kentän laidassa oli muutakin roskaa ja arvelin että Laki saattaisi lähteä juoksemaan kohti niitä. Päätin sitten että käskytän sen maahan jos se etenee väärään suuntaan. Jos taas kohti oikeaa purkkia, annan tehdä läpijuoksun. Niinhän Laki sitten lähti sen verran vinoon että suuntana oli sienikasa n. 10 metriä sivuun omasta purkista. Annoin edetä kuitenkin normaalimatkan ja käskin sitten maahan. Laki pysähtyi heti ja kääntyi minua kohti - samalla se huomasi palkkapurkin. Pysyi kuitenkin paikoillaan, meni vasta kolmannella käskyllä maahan. Vapautin siitä heti eteen, joskin Laki olisi tullut mun luokse hakemaan palkkaansa, jouduin sitä neuvomaan menemään vaan purkille.