Aholaidassa oli muutama ihminen mennessämme, ja Lakia kiinnosti kovasti. Aloitin seuraamisella joka oli taas sellaista vähän sinnepäin.. no, nyt annoin muutaman nyppäisypakotteen hihnalla ja johan alkoi tyttö seuraamaan. Sen jälkeen ei vilkuillut enää mihinkään, ja seuraaminen oli tehokasta. Yhdessä kohtaa laki alkoi jo vähän edistämäänkin, mulla meinasi mennä pasmat sekaisin kun en tiennyt miten korjata. Onneksi Laki korjasi ihan itse.

Sitten muutama istahtaminen ja muutama istumaan jääminen. Tällaisesta sitten suoraan luoksetulo (25 askelta matkaa). Laki oli vähän yllättynyt kun annoin luoksetulokäskyn, ja tuli suorastaan löntystellen. Luoksetulon vauhtia täytyykin alkaa kasvattamaan, tähän astihan se on tullut lujaa kun on aina hetsattu, mutta että tulisi lujaa myös pelkällä käskyllä. Ilman käsiapuja eteenistuminen, oli vähän turhan väljä mutta otin sitten tiivistyksiä useita peräjälkeen. Ja tietty se palkka vain ja ainoastaan minusta kiinni.

Sitten otin paikallamakuun, 1min 20sek. seisoin kasvot kohti koiraa n. 10 metrin päässä. Hyvin pysyi, kehuin pariin kertaan liikkeen aikana.

Noutokapulointia sitten. Ensin pienellä vinyylikapulalla, pitoa ja luovutusta, sitten siihen lyhyt liikkumispätkäkin. Meni oikein hyvin. Sitten kapulaksi vaihdettiin metalli missä oli coban-päällyste, tämä piti laittaa suuhun ekalla kerralla, muuten ihan yhtä hyvin, liikkuen myös. Kolmanneksi vielä 700 grammainen, tällä pelkkää pitoa ja luovutusta, otti itse tämän kapulan.

Lopuksi vielä pieni pätkä seuraamista, se oli loistavaa... pikkupatukalla yritettiin leikkiäkin mutta se ei oikein osunut Lakin suuhun. Jahtasi se sitä kyllä.