Haapaniemen pallokentällä iltasella. Alkuun seuraamista, nyt otin koko ajan ilman hihnaa lähinnä kai siksi että voin sitten koetilanteessakin luottaa koiraan. Melko hyvinhän tuo meni. Tein neliötä kumpaankin suuntaan ja oikealle joka toinen oli ihan loistava, joka toisella koira vähän jäi. Näissä sitten vähän ynähdin sille ja heti korjasi oikealle paikalleen mistä palkkasinkin. Hyvistä käännöksistä kehuin vuolaasti ja palkkasin sen jälkeen. Vasemmalle käännöksissä kontakti pysyi hyvin mutta en edelleenkään pidä Lakin tavasta kääntyä, tässä vaiheessa en kuitenkaan ala sitä yrittää korjatakaan. Mistä syystä en nyt tehnyt täyskäännöksiä ollenkaan.

Liikkeestä istuminen pari kertaa, oikein täpäkästi, palkkasin 10 ja 15 askeleen päästä. Sitten istumaan jääminen ja poistuminen 25 askelta, hyvin pysyi. Liikkeestä maahanmeno kerran vain, oli todella nopea! Palkka  melkein heti.

Luoksetulon eteenistumisessa ajattelin että heitän koiralle namin jonka syötyään se olisi valmis tekemään uuden luoksetulon. Mutta ehei, kerran namia maasta metsästäessään Laki paneutuu hommaan niin antaumuksella että sitä on täysin turha huudella... No saatiin me jotenkin näitä tehtyä kuitenkin. Tällä kertaa tuli aika rauhallisesti eikä sitten hypännyt vasten, muutaman kerran kuitenkin istui väljästi. Suoraan kuitenkin. Pitänee ottaa ihan kuuri tiivistä istumista. Lopuksi yksi sivulletulo edestä, ei ongelmia.

Sitten vein Lakin lähemmäs autoa paikkamakuuseen. Ekalla kerralla se ei jäänyt vaan hipsi mun perään. Sitten se jäi, mutta kun poistuin vähän kauemmas, se tuli suorastaan juosten mun luokse. Tällä kerralla ihan selkeästi kerroin sille että tuo ei ollut sopivaa ja vein sen pannasta takaisin makuupaikalle. Sitten ei ollutkaan mitään ongelmia, viisi minuuttia oltiin.

Mukavaa tuon otuksen kanssa on treenata, se on niin yksioikoinen ja rehellinen. Eikä tuo ikäisekseen edes pelitä mitenkään huonosti, ottaen huomioon että viime aikoina ollaan melko harvakseen treenailtu. Loppuleikissä se vaan tarttui mua jälleen melko voimakkaasti yläkäsivarteen... auts!