Laki on harjoitellut kotona ahkerasti patukan suuhun ottamista, ja edennyt siihen malliin, että se nosti patukan jo maasta ja jos pidin sitä kädessä, se suorastaan hyökkäsi kiinni siihen. Tässä vaiheessa alkoi tulla ongelma kun en halunnut Lakin huomaavan että se onkin lelu josta voi taistella -> siispä siirrymme noutokapulaan.

Lenkin jälkeen otin sitten muovisen noutokapulan, ja aloitin ihan samalla tavalla eli pidin kapulaa kädessä ja aluksi palkkasin kun Laki nenällä kosketti sitä, sitten se jo alkoi avata suutaan kapulan ympärille - ja ihan tarrasi siihen kiinni. Olin kuitenkin varannut kolme kokonaista nakkia etten ala ahnehtimaan, ja kun ne olivat loppu, lopetin. Kuitenkin nyt jo voi huomata että kapula on saanut ihan uuden merkityksen. Jatketaan.

Aamurualla (noiden alkeisnoutoharjoitusten lisäksi) ollaan otettu vielä eilen istumista, tänään  maahanmenoa, ja koska ne menivät heti hyvin pelkällä käskyllä, otin kokeeksi niiden perään myös istumista ihan pienellä käsimerkillä. Onnistui!