Aholaidassa pitkästä aikaa. Nyt Laki oli koko treenin ajan irti, yleensähän sillä on se miniliina kaulapannassa. Enpä huomannut että olisi vaikuttanut tekemiseen hyvin tai huonosti. Mukava juttu sinänsä :)

Alkuun seuraamista. Oikealle käännökset meni hyvin, vasemmalle oli aluksi vähän hankaluuksia (oikoi). Oli niin kädessä kiinni että tartti taas sen käsivippauksen että kääntyi. Nyt pitäisi miettiä/katsoa onnistuuko vasemmalle käännökset paremmin silloin kun otan ensin suoraa seuraamista ja pyrin "irrottamaan" koiraa kädestä? Nyt tein nimittäin suorilla melkeinpä vain imuutusta koska halusin vahvistaa tiiviyttä mikä on viime aikoina vähän vaihdellut.

Seisomista, taas hyvin vahvalla namiavulla ja sitten siinä seisomassa pysymistä. Pari kertaa Laki lähti mutta enimmäkseen se kyllä pysyi etujalkaliimauksessa maassa.

Istahtamista. Yritin ja yritin että voisin liikkua samalla kuin käskytän istumaan, mutta se ei vaan onnistu. Tämä olisi kuitenkin aika oleellista liikkeen valmiiksi rakentamista varten... Ihan kontrollin vuoksi otin väliin pari maahanmenoa, ja nyt näyttää siltä että Laki on vihdoinkin oppinut erottamaan nuo käskyt toisistaan.

Edessä perusasentoa ja siitä sivulle tulo. Tavoitteena ilman käsiapua. Lopputuloksena Laki tuli kolme eri kertaa sivulle pelkällä käskyllä! Jippii! Seuraavaksi häivytetään käsiapu siitä eteentulemisesta, se voikin olla vaikeampaa, nimittäin kun sitä varovasti kokeilin, Laki joko tarjoutui tulemaan suoraan sivulle tai sitten jäi seistä tönöttämään kauemmas.

Sitten kaivelin autosta ilmaisurullan (irtosellaisen siis) ja otin sillä luovutuksia. Olen kyllä sitä mieltä että rullaa ei saisi ottaa missään muualla kuin maalimiehellä metsässä, mutta nythän Laki ei vielä tiedä tuon olevan rulla... eli se on vaan mikä tahansa esine. Alkuun Laki tiputti sitä suupielestä mutta sitten rulla alkoi pysymään hampaissa, ja vähän juoksin sitä karkuunkin. Ehkä me päästään hakutreeneissäkin sitten kokeilemaan rullaa eikä tarvitse miettiä mitään minikapulavirityksiä. Vaikka kyllä se vieläkin vähän mietityttää olisiko se sittenkin hyvä idea... ei tulisi mitään turhia pudotteluja opetteluvaiheessa?!

Lopuksi leikittiin ihan vähän patskulla, Laki kyllä aloitti leikkimisen mutta pongasi sitten (taas) maasta jotain syötävää. Huoh.