Kotipihassa. Alkuverryttelyksi otin tolpan kiertoa. Tolppana ensiksi ruotsalainen ruutumerkki. Laki meinasi ensin että tämä on tassulla läpättävä kohde ja mun piti ihan kädestä pitäen kierrättää sitä muutama kerta ennenkuin hoksasi. Joskus musta tuntuu että se on melkoinen blondi... (ai joskusko vaan :D). Loppujen lopuksi sain sitä kierrätettyä kahden tolpan ympäri (toinen oli valotolppa) yhtäkyytiä niin että pelkästään "heittämällä" sen kädellä itseni ohi ja sanomalla "kierrä" se juoksi ympyrää edessäni. Nice! Kesällä voitaisiin kokeilla suojelupiiloilla?

Sitten varsinaiseen tottikseen. Seuraamista hihnassa edestakaisin. Vaati taas muutaman huomautuksen ennenkuin alkoi ottaa hommaa tosissaan.. sitten kyllä näytti ja tuntui hyvältä. Täyskäännökset on nyt menneet kaaliin hyvin, kun itse keskityn askeleihin kunnolla ei väljyyttä ympärikierroissa tule.

Ilman hihnaa sitten. Tein pari "vale" hihnan irroitusta eli loksautin lukkoa mutta en ottanut hihnaa irti.. no eihän laki edes yrittänyt lähteä mihinkään. Ei se kyllä sittenkään lähtenyt kun oikeasti otin hihnan irti. Varsinainen seuraaminen meni heti väljemmäksi, lisäksi Laki alkoi edistää ja samalla poikittaa. Oliskohan tässä apuohjaajalle hommia..?

Seuraamisten jälkeen vähän leikitin Lakia, ensin karvapötköllä ja sitten kokeiltiin narupalloa. Pallo sai kyllä Lakin innostumaan mutta kun se ottaa mielellään narusta kiinni, yritin korjata sen otetta palloon jonka seurauksena se nappasi mua käteen, ensin käsivarteen ja sitten tuonne kainalon seuduille, ja lopuksi hyppäsi vielä suu ammollaan kohti mun naamaa,  päätin jättää leikkimiset tällä kertaa siihen. Sillä on vaan niiiin hauskaa kun se saa käyttää hampaitaan...

Luoksetuloa. Ekalla kerralla Laki tuli hyvin suoraan ja lujaa, ja jälleen sen etujalat luistivat mun jalkojen väliin. Seuraavalla kerralla se sitten himmasi vauhtiaan, suoraan tuli kyllä edelleen. Sitten se kehitti ennakointia lähdöissä.. en nyt kuitenkaan tullut palkanneeksi pelkästä istumisesta kun ajattelin ottaa joka tapauksessa jättöliikkeitä vielä.

Niin, ne jättöliikkeet. Aloitin istumisella eikä laki istunut vaan jäi seisomaan. Enkä huomannut sitä ennekuin olin jo 20 askeleen päässä. Seuraavat kaksi kertaa sitten katsoin taakseni, jolloin se eka käskyllä jäi seisomaan ja vasta toisella meni istumaan. No ei sekään hyvä ole, joten otin pelkkiä istahtamisia nameja heittelemällä. Niissä ei (tietenkään) ollut mitään ongelmaa.