Aholaidassa. kentän toisessa päässä ryhmä pentuja treenaamassa, eli varsinaista häiriötä sieltä suunnasta. Onneksi Laki on sillä tavalla luotettava että ei säntää minnekään mutta tokihan se häiriöitä katselee ja keskittyminen herpaantuu.

Seuraaminen oli kuitenkin erinomaista. Käännökset molempiin suuntiin oli hyviä - tai no, se vasemmalle käännös voisi olla sähäkämpi mutta parempi se nyt kuitenkin oli kuin monesti aiemmin. Aluksi tein hihnassa, sitten muiden liikkeiden välissä irti.

Liikkeestä seisominen. Pysähdyshän on varma mutta sitten Laki tuppasi istumaan kun käännyin. Otin uudelleen ja kävelin eestaas sen ohi palkaten aina kun tulin takaa sen viereen, jatkaen kuitenkin matkaa. Alkoihan se pysyä. Pitää muistaa katsoa sivuun kun tulen sitä kohti. Sitten kun tulen koiran viereen mun täytyy tulla aika eteen ettei oma sijaintini provosoi koiraa istumaan. 

Luoksetulo, pysäytyksellä. Tämä onnistui kerralla. Menin koiran luokse palkkaamaan. Sitten otin loppu pätkän erikseen, tässä Laki tuli hitaasti, ei vissiin tiennyt mitä tämä oikein on. Eteenistumisen vahvistamista jokunen toisto myös.

Nouto. Varmistus hihnalla ensin, sitten ilman hihnaa. Ei puhettakaan että olisi varastanut, oikein hyvät noudot. Luovutuksessa jäi vähänKauas.

Kaukot. Tässä huomasi että häiriö vaikuttaa. Laki muutaman kerran ennakoi ja muutaman kerran ei noussut ylös istu-käskyllä. Sitten taas välillä teki tosi hienosti. 

Hyppyä tehtiin erikseen myöhemmin. Koko liike pari kertaa vähän vinoutta lähtöhyppyyn lisäten. Ei ongelmia, Laki jopa hakeutui esteen taakse kun kävi istumaan vaikka ensin meinasi istua heti käännyttyään ja vähän sivuun.

Noutokapulan luovutusasentoa vielä erikseen.