Olenpas mä ahkera kun menin peko-treeneihin, vain huomatakseni että ne on vasta viikon päästä... No tokihan käytin omaa mokaani hyödyksi ja harjoiteltiin kettistelineitä.

Putki. Kuvittelin että laki menee putkeen pelkällä käskyllä nyt kun agissakin ollaan sitä harjoiteltu... no ei se mennyt. Pienellä avustavalla liikkeellä kuitenkin meni. Nyt käskin joka kerta putken jälkeen sen maahan ja menin palkkaamaan sen sinne.

Tikkaat. Ryntäilyä, loikkimista. Laki tarvitsee näköjään vielä mun käden näyttämään eteenpäin, ja sitten pysähtyminen tikkaiden loppuun ei onnistu kuin tunkemalla nami koiran kuonon eteen sopivalla hetkellä. No mistä se sen olisi voinutkaan oppia...

Liikkuva silta. Mentiin monta kertaa niin ettäseurautin koiraa vaan sillasta yli, pysähdyttiin kun se oli hypännyt sillalle ja sitten kun se oli hypännyt sillalta alas. Sillalla se ei kyllä istunut mutta eihän tarvitsekaan. keinu mentiin samalla tavalla, seuraten ja pysähdys keinun keinahtaessa ja keinun jälkeen. Näissä ei tällä tavalla tehtynä mitään ongelmia.