Ei sitten ehditty käydä rallihulinassa treenaamassa helkikopterien ilmavirroissa niikuin olin ajatellut, ei ehtinyt tai jaksanut treenata rallilauantaina ollenkaan. Joskus se vaan menee näin.

Tänään iltasella sitten kotipihassa treeniä (tai siis omalla treeni"kentällä"). Laki odotti vuoroaan autossa ja kun otin sen autosta ulos, se lähti taas leuhottamaan aidan viertä ja siitäpä sainkin idean. kaivoin pyssyn ja ammuin. Ajattelin että jos se säikähtää ja lopettaa meuhkaamisen se on ihan ok, jos taas ei säikähdä niin... ja mitä teki Laki? Ei minkäänlaista reaktiota. No, hyvä se :)

Sitten varsinainen treeni. Seuraamista - joo, ihan ok kun tehtiin ensin vähän aktivoivia käännöksiä. En ottanut koiraa hihnaan.

Luoksetuloa pysäytyksillä ja sitten erikseen eteenistumisia. Aika hyviä nämä kaikki paitsi ensimmäinen eteenistuminen oli ihan "vieressä" ja väljä, seuraavat erityisenkin tiiviitä. Pysäytyksissä käytin nyt pelkkää käsiapua ja se tuntuu toimivan.

Liikkeestä seisominen, palkka lennosta heti pysähdyksestä siis, sitten erikseen ttakse ja vierelle kävely, hyvin pysyi.

Kaukot. Kolme pelkkää istumaan nousua, onnistuivat vaikka matkaa oli se 5 metriä. Sitten jätin koiran istualleen ja otin maahan - istu sarjan. Sekin onnistui.

En uskaltanut kokeilla enää mitään muuta :)