Muuramessa kutistuneen peko-porukan kanssa. hakurata oli osin hyvinkin tiuhassa kasvillisuudessa, molemmin puolin oli paljon maarisuja ja oiealla oli lisäksi isoja sammalpeitteisiä kiviä. Tuuli pyörähteli ja seisoi, aurinko paistoi matalalta ja teki isoja varjoja.

tarkoitus oli tehdä kuusi pistoa, kolme molemmin puolin niin että sama maalimies aina siirtyy seuraavaan piiloon omalla puolellaan sillä aikaa kun etsitään toiselta puolen. maalimiehinä PT ja HK.

Ekan maalimiehen menon Laki osittain näkikin, ja virtaa oli kuin pienessä kylässä kun päästin etsimään. Nopea löytö ja raikuva haukku. Toinenkin maalimies löytyi helposti vaikka tältä ei mitään apua saatu, hyvä ilmaisu myös täältä.

Sitten alkoivat hankaluudet. Laki ei löytänyt (tosin lähetinkin aivan liian aikaisin ja vielä korjauslähetyksellä palasin alummaksi lähettämään) ja koitin välillä lähettää sitä toiselle puolelle, ei löytynyt sieltäkään mitään. Käytiin sitten "partiotekniikalla" nostamassa kolmas mm. Täällä oli haukku hyvin nihkeää, lisäksi Laki vilkuili minua.

Neljännelle äijälle otettiinkin sitten ääniapu, mutta laki ei paikallistanut ääntä vaan kurvasi keskilinjalle siellä olleen JJ:n luokse, yritti ilmaista tätä. No sehän ei sopinut, kutsuin lakin pois ja lähetin uudelleen. nyt testasin ensimmäistä kertaa ikinä sitä että huudan metsään ja sieltä ei kukaan vastaa: kas, Laki ihan selvästi kuvitteli että sieltä kuului jotain ja pinkoi sinne vauhdilla! Nyt löytö oli helppo ja ilmaisu hyvä.

Viides joka päätettiin olevan myös viimeinen, otettiin sitten ihan kunnon huutoavuilla mutta vastaavasti tämä oli hyvin syvällä. Helposti silti löytyi ja taas oli ilmaisu kunnollinen.  HK kyllä kertoi jälkeenpäin että täälläkin laki oli vilkuillut minun suuntaani, eli täytynee ottaa nyt treeniin koiran ohi kulkeminen tämän ilmaistessa.

Olihan vähän rankka treeni, keli ja maasto kun eivät olleet ihan helpot. hyvin Laki kuitenkin näytti jaksavan.