Polleparkissa liitelemässä.

Keinu: makupala-alusta valmiiksi, kolme toistoa koira irrallaan. Nyt ei meinannut hypätä kesken pois joskin annoin kannustuskäskyn siinä puolessa välissä. Ihan loistavat suoritukset. Molemmat puolet + se kolmas kerta takaaleikaten puolenvaihto.

Pujottelua: kaksi kertaa koira irrallaan meni oikein loistavasti. Sitten keksin pyytää meitä kuvattavan... johan niitä virheitä alkoi tulla. No, virheet tulivat onneksi kepppien lopussa ja johtuivat varmaan siitä että Laki näki palkka-alustan ja jätti viimeisen välin pujottelematta, aloitukset siis menivät joka kerta oikein. Videolta näkee että se vielä hakee "straidia" elikkäs ei oikein tiedä miten askeltaa, siksi lienee turhan aikaista alkaa toivoa siltä lisää vauhtia.

Hyppykuviota: Ulkokulma - kahdeksikko - vääntökääntöä kahdella hypyllä. Tämä meni ihan käsittämättömän loistavasti, Laki reagoi ihan oikein ohjaukseeni. Ahneus vaan iski ja väänsin liian kauan ja alkoi vauhti hiipumaan... koitin paikata palkkaamalla heti ekan hypyn jälkeisetä käännöksestä pari kertaa.

Pöytä: Ekalla kerralla varmisteltiin laittamalla koira liinaan ja pöydälle nami. Koska tämä sujui ihan loistavasti otettiin kaikki avut pois ja tehtiin hypyn takaa. Edelleen sujui loistavasti! Laki pysähtyi pöydälle varmasti vaikka tuli sille vauhdilla ja minä juoksin ohi. Kokeilin myös lähettämistä, hyvinhän se irtosi vaikkakaan tässä vauhti ei ollut niin hyvä.

Rata. A, kaksi hyppyä, u-käännös, hyppy ja pussi. Ensin otettiin pelkkä pussi, ei ongelmia. Sitten käännöshypyt ja pussi, edelleen meni hyvin. Vaikeudet alkoi kun piti A:n jälkeen liikkua loppupalkasta poispäin. Ei millään, ei niin millään... sitten kun meni, meni hitaasti. ARGGHH! Lopuksi laitettiin palkka sinne u-käännökseen, tämä sai aikaan imua niin paljon että radanpätkä meni hyvin.

A-este kyllä kärsi noista palkattomista toistoista vaikka eka kerroilla Laki pysähtyikin siihen kuuliaisesti. Niinpä otin siihen vielä makupala-alustatreenin.