Mirjan pellolla, samaan aikaan tottistelemassa myös Juti, Tarmo ja Arttu. Lakin pää pyöri kuin väkkärä ja keskityinkin saamaan Lakin keskittymään. Seuraamista hihnassa siis enimmäkseen. Kun kuljettiin suuntaan missä ei ollut muita, meni hienosti, mutta kohti muita jouduin kyllä huomauttelemaan koko ajan, sitten tein niitä äkkiarvaamattomia käännöksiä joissa Laki kyllä skarppasi hyvin. Hyvä treeni siis.

Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, oikein hyvä. Liikkeestä seisominen ilman käsiapua, oikein hyvä ja nyt ei ennakoinut sivulle istumistakaan palatessani!

Kettistelineet käytiin läpi pituushyppyä lukuunottamatta. Tikkailla ongelmana oli se että Laki joko pysähtyi viimeistä edelliselle puolalle taikka sitten hyppäsi ilman lupaa alas. Muut telineet menivät hienosti siihen nähden miten vähän näitä on otettu.

Lopuksi vielä laitoin Lakin paikkamakuuseen kentän laitaan niin että sen kuono oli kohti treenaavia ja leikkiviä koiria, minä istuin tuolilla sen takana. Kerran huomautin kun Laki alkoi nuuskia maata ja samalla meinasi ryömiä eteenpäin, muuten se pysyi hienosti varmaan n. 10 minuuttia.