MM:n kanssa Aholaidassa. Käytiin kohtuullisen kaikki pk-liikkeet läpi, vieläpä niin että Bardi oli paikkamakuussa.

 Laki selvästikin häiriintyi treeniseurasta, ja minä pöhkönä vielä väänsin sille pitkiä liikkeitä. Seuraamisessa tosin tein ylimääräisiä käännöksiä joilla sain sitä aktiivisemmaksi. Liikkeestä istuminen ok, samaten maahanmeno ja luoksetulo, tosin eteenistuminen oli aivan turhan väljä ja sivulle siirtyminen oli hidas. Tein tämän uudelleen ja oli se sitten vähän parempi.

Sitten kun siirryin noutopaikalle, laki ei enää meinannut tulla edes sivulle kun MM seisoi takanamme. Tein pienen seuraamiskierroksen ja tällai sain Lakin huijattua tulemaan

Noudot meni varsin pelleilyksi. Ensin Laki ei meinannut hypätä, sitten se kiersi A-esteen kautta vaikka piti tulla hypyn kautta. No, A-esteelläkin se sitten meinasi kiertää, menin auttamaan. Eipä tästä voi koiraa syyttää, näitä on treenattu tosi vähän.

Sitten paikkamakuuseen kun Bardi teki. Tässä ei ollut ongelmia :)

Välillä autoon ja sitten takaisin kuuntelemaan paukkuja. tarkoitus oli nyt ampua seuraamisliikkeeseen, tosin niin että ääni tulisi edestämme. Laki lähti jo seuraamiseen todella huonosti ja kun paukku tuli, se lakkasi seuraamasta. Sehän oli mulla hihnassa ja koitin saada sen aktiivisemmaksi hinalla mutta se ei vastannut ollenkaan eikä innostunut vaikka koitin hetsata makupalalla. Makupalat se kyllä söi mutta ei mitenkään tavoitellen. Paine oli kova ja eihän se mitenkään helpottanut että minä nypytin hihnasta koko ajan.

Koitin saada sitä seuraamaan eri puolilla kenttää ja vaikka millä keinoin, mutta Laki kerta kaikkiaan kieltäytyi yhteistyöstä.

Pohdittiin sitten tuota ja lopulta päästin lakin irti. Ensin se oli menossa autolle mutta tuli takaisin kun kutsuin, sitten se halusi suorittaa A-estettä. Tätähn se teki silloin kerran aiemminkin Killerillä, hassua? Heittelin sille sitten muutaman kerran kapulaa jota se toi kyllä tosin varsin epämuodollisesti.

No siinäpä se sitten, näin kovasti Laki ei ole koskaan paukkuihin reagoinut. Näyttääpä siltä että ainakaan tänä syksynä ei kokeisiin päästä, vallankin kun harjoittelumahdollisuudet ovat niin harvassa. Tuntuu tosi turhauttavalta. Äh ja pöh. ja vielä kaiken kukkuraksi ainakaan tästä treenistä homma ei yhtään helpottunut.