(ratapiirros tulossa myöh.)

Uuden jakson treenit meille vetää Sarkkisen Päivi. Me kuitenkin treenaamme keskimäärin joka toinen kerta ilman kouluttajaa, jolloin Päivi lähettää tehtävän sähköpostitse ja me sitten raportoimme onnistumisista ja muista huomioista. Tällä keraalla Päivi ei ollut paikalla. Lakille tämä oli ensimmäinen kerta esteillä äippäloman jälkeen, joten päädyin tekemään radan vain puomille asti - monta toistoa kuitenkin.
 
Pelkän puomin harjoitus meni yllättävän hyvin, Lakille ei ole tehty etupalkalla aikaisemmin ja tietty ekalla kerralla se juoksi alastulokontaktin läpi, mutta sitten kun käskyllä sitä muistuttelin niin teki hienot kontaktit riippumatta siitä missä itse olin.
 
Varsinainen rata sitten. kakkoshypyn jälkeen kaarros meni pitkäksi, tajusin vasta kotona että 1 ja 2 väliin olisi pitänyt tehdä vekki. 3 ja 4 hyppyjen välissä tajusin vekata (ryhmäläiset muistutti) ja 4-5 meni sen ansiosta tosi pienellä kaarroksella. 6-hyppy mun oli tarkoitus kierrättää siivekkeen ympäri jotta saan koiralle paremman linjan kepeille. Jos jäin itse 7-hypyn vasemmalle puolen, Laki meni ja hyppäsi 5-hypyn selkäni takana. Mutta jos kierrätyksen tein niin että otin niistolla ja sitten pinkaisin 7-hypyn oikealle puolelle, tuli tosi tiukka kaarre ja hyvä linja keppien alkuun. 
 
Mun oli tarkoitus mennä keppien "ylä"puolelle (=pakkovalssi kepeille) mutta en ehtinyt vissiin kertaakaan! Toki takaaleikkauksella tein muutaman kerran, mutta jäädessäni koiran taakse sen pujotteluvauhti hidastui. Mennessäni keppien vasenta puolta sain vedätettyä hyvin ja keppien lopussa päällejuoksulla koira mukaan 9-hypyn oikeanpuoleisen siivekkeen taakse, tähän sitten saksalainen. Sittenhän olikin "suoraa", ennen puomia tein persjätön jolloin sijoituin puomin ulkopuolelle mistä olis ollut hyvä viedä putkeen. Mutta tosiaan lopetin puomille.
 
Tykkäsin koiran vireestä :) joten senkin takia oli hyvä ettei jääty hinkkaamaan.