Laki oli jälleen mukana Punkalaitumella, ja tällä kertaa se pääsi myös hakutreeneihin. Aamulla se oli mukana tallaamassa aluetta, ja kierteli kaikkien tallaajien luona innokkaana.

Otettiin kolme maalimiestä, joista eka oli haamu. Tämä meni hienosti. Toka oli ollut tarkoitus olla peräänjuoksu niin että kun olen tulossa edelliseltä maalimieheltä (toin koiraa hihnassa) mm lähtee kävelemään ja annan Lakin nähdä ja vetää perään. Tämä meni kuitenkin mönkään siksi että Lakille tuli kakkahätä kesken matkan, ja maalimies ehti mennä piiloon. Otettiin maalimies sitten vähän matkaa takaisin ja me katsottiin keskilinjalla. Sitten meni hyvin.

Kolmas maalimies oli tarkoitus ottaa Hei-huudoilla, mutta Laki katsoi vain minua kun huusin eikä kiinnittänyt huomiotaan maalimiehen vastauksiin. Lopulta menin lähettämään silleen että laki näki maalimiehen joka tosin oli pressun alla (Laki siis näki pressun) sinnehän pentu irtosi sitten hyvin. Eikä pelännyt pressua vaikka raahasin sen perässämme pois.

Kaksi ekaa maalimeistä olivat noin 30 metrissä, kolmas oli sitten lopulta lähempänä. Palkkana oli lihapullia (joista Lakilla meni maha löysälle!) ja lopuksi yritettiin leikittää keskilinjalla. Vähän se leikkikin vieraiden kanssa mutta sitten minä innostuin hulmuttamaan pressua vähän liikaa ja se taas oli epnnulle liikaa... tai sitten se vaan väsyi leikkimiseen. Reipas ipana se kyllä on!