Kaipa se olisi treenattava sitä kaupunkiosuuttakin jos BH-kokeeseen mielitään. Monillehan se ei ole ongelma, mutta meidän kohdalla tilanne on vähän toinen: montaakaan kertaa ei olla hihnakävelyllä käyty, saatikka sitten kaupunkiympäristössä. 

Vaajakosken keskustan iltapäivätohinassa sitten kierrettiin Osk.Vaajalan korttelin ympäri. Tilanne oli varsin samanlainen kuin BH-kokeessa: matkalle osui koira, skootteri ajoi ohi, lapsia juoksi ja eräs tuttu tuli vastaan ja vaihdettiin muutama sana. Jätin Lakin kaupan seinustalle kiinni muutamaksi minuutiksi ja poistuin näkymättömiin. Laki on ensimmäinen koiristani joka on tuossa tilanteessa ihan hiljaa! Muutenkin se käyttäysyi niinkuin kuuluukin, ei hötkyillyt eikä säikkynyt koviakaan ääniä. Ainoa ikävä asia on se, että Laki vetää hihnassa aika kovaa. Ei kuitenkaan niin kovaa että siitä tuomari huomauttaisi, tai ainakaan se ei näytä siltä että se vetäisi niin kovaa... tuntuu kylläkin.

Vielä täytyy treenata tuollaisessa tilanteessa että voin käskeä Lakin istumaan tai maahan, sillehän noita "temppuja" ei ole yleistetty mihinkään muualle kuin tottiksen yhteyteen. Joku tuomari voi pyytää koiran istumaan kun henkilöiden kanssa puhutaan.