Viherlandialla. Vain ja ainoastaan keinua ja puomia, niin että palkka oli alustalla heti alasmenokontaktilla. Ihan ensiksi laki kieltäytyi menemästä puomille, mutta kun pari kertaa pannasta sen ihan nätisti talutin puomin alkuun, alkoi mennä. Tehtiin niin monta toistoa että meni puomin laukaten, ja vielä rengas ennen puomia jotta saatoin nähdä että koira varmasti menee puomille omasta halustaan.

Sitten keinulle. Ensin mentiin babykeinua, siinä ei mitään ongelmaa, sitten isoa keinua. Tosi varovasti ja kynnet esillä meni ensin, mutta tätä ei varsinaisesti enää väistellyt. Keinun keinahtamista en mitenkään jarrutellut enkä tässä edes pitänyt Lakia kiinni. Kun meni reippaasti, otin yhden hypyn kautta (takaakiertona sekin). Tässä vaan kävi sellainen moka että kun babykeinu oli vieressä, Laki karkasi sille... no tarkempi ohjaus ja ihan kunnollisia, vauhdikkaita toistoja saatiin isollekin keinulle näin.

Kuitenkin kun olin menossa valoja sammuttamaan, Laki meni ulko-ovelle odottamaan minua. En tästä oikein tykännyt ja vietinkin vielä aikaa pimeässä hallissa, kutsuin Lakia mun luokseni perälle ja siellä sitten hömpöteltiin ja rapsuteltiin. Ei saa jäädä "äkkiä täältä pois" mielikuvaa!