Sisä-Suomen parkkiksella. Aluksi naksuseuraamista. Edellisen kerran menestys tässä asiassa ei toistunut... tosin nyt jälkeenpäin tuli mieleen sellainenkin asia, että voisi toki näin treenityyliä vaihtaessa helpottaa harjoituksia eikä vaan olettaa että koira toimii heti kuin joku kisatykki. Yritin mm. seurauttaa sitä kapeassa tilassa itseni ja penkan välissä... nuo paikat on Lakille olleet ennenkin vaikeita, miksi siis kuvittelinkaan että se nyt toimisi paremmin? "Helpommissa" kohdissa seuraaminen oli kuitenkin hyvää, nyt vaan itseä niskasta kiinni ja aluksi palkkausta lyhyemmistä pätkistä että koira oppii naksun merkityksen kunnolla.

Noutoa. Aluksi hanskalla pitoa ja edessä istumista, loppuun yksi heittokin. Meni hyvin joskin tuonti ravilla. Sitten tehtiin 700-grammaisella muutama harjoitus: pari tuontia niin että jätin koiran istumaan kapula suussa, näissä tuli laukalla, näiden välissä heiton kanssa nouto -> tuli ravilla. Plääh, mitä tälle tekisi?

Eteenmenoa: vietiin yhdessä palkkkakippo, sitten pitkästä matkasta eteenmeno. Aluksi meinasi karkailla kipolle mutta sain aina pyydettyä takaisin, lopulta se 12 askelta valmistelevaa onnistui ja siitä upea eteenmeno. Toisella kerralla ei enää niin pahasti yrittänyt karata. Pitänee tehdä tarkalleen 12 askelta joka kerta, luulen että se sopii Lakille että se tietää milloin saa lähteä. Viimeisellä kerralla en laittanutkaan palkkakippoon nameja vaan olin vaan laittavinani, tällä kerralla tehtiin sitten myös maahanmeno, edelleen aika lähellä minua. Hyvin meni, palkkasin omasta taskusta tämän.