Koirakorvessa. HL oli tekemässä polttopuita ja kolisteli siellä vähän, mutta kentällä olin yksin.

Laki oli aika innoissaan  jo kun menimme kentälle. Leikitinkin sitä hieman karvapatukalla. Sitten alkuun hihnaseuraamista, ihan kevyitä huomautuksia kontakstin katoamisesta mutta kokonaisuuteen olin varsin tyytyväinen.

Sitten ilman hihnaa - ja ensin luulin että läskiksihän tämä menikin. Lakista tuli väljä ja löysä. Kun lakkasin kiinnittämästä tähän huomiota se kuitenkin skarppasi itse. Ehkä mä taas vaan ahdistan sitä luullessani että se laiskottelee?

Jättöliikkeet vähän kuvioita rikkoen. Istuminen (hyvä) josta vapautus kun olin edennyt sen 30 askelta, kutsuin riehuen luokseni riehumaan. Palattiin seuraamalla takaisin lähtöpaikkaan ja liikkeestä maahanmeno joka oli nähdäkseni jopa nopea. Tästä oli taroituskin ottaa luoksetulo mutta Laki ennakoi. Käskin takaisin maahan minkä se totteli heti, odotin että se keskittyy jonka jälkeen kutsuin. Tuli todella hyvin suoraan ja lähelle, loppuun asti voimakkaasti. Takaisinpäin seurauttamisesta vielä liikkeestä seisominen jonka palasin palkkaamaan nopeasti, tämän jälkeen juosten ja juoksukuvioita tehden noutopaikalle.

Noutokapulana käytettiin jotain vanhaa kulahtanutta kapulaa. tasamaanouto oli hieno: ei puhettakaan varastamisesta, meno vauhdilla, otti kapulan takaa ja tuli laukalla. Jäi vähän kauas mutta suoraan.

Hyppynoudossa meinasi kiertää hypyn. Kielsin tästä ja lähetin uudelleen. Sen verran otti nokkiinsa tästä ettei meinannut muka löytää kapulaa ja otti pienet ponnistukset mennen tullen esteestä. Toisella kerralla sitten ei mitään moittimista, lennokkaat hypyt molempiin suuntiin.

Koska en halunnut enää pilata hyvää treeniä, tein A-noudon varman päälle: heitettyäni kapulan juoksin esteen vierelle koiran kanssa ja vielä takaisinpäin annoin kiipee-käskyn. Hienosti tuli.

Lopuksi eteenmeno. laki kuikuili palkkapurkkia ja kaarsi voimakkaasti vasemmalle. Kutsuin sen takaisin ja hetsasin sitä vähän suoraan eteenpäin, nyt onnistuikin hienosti. Maahanmenokäskyjä tosin sain (TAAS!) antaa neljä ennenkuin meni maahan... ekalla kuitenkin pysähtyi.