Aholaidassa treenasin tuota hetsi - työ - vapautus - palkka juttua elikkäs seuraamispätkiä noin niinku yksinkertaisesti sanottuna. Huomautus joka ikisestä pään kääntämisestä, ja palkkaa vasta vapautuksen jälkeen ja silloinkin vasta saalistamisen jälkeen.

Huh, kyllähän se työstä kävi, itteä hegästytti pienen pätkän jälkeen niin että piti laittaa koira autoon ja vasta pienen tauon päästä uusi sessio. Mutta hyvin meni, joka ikinen seuraamispätkä oli aktiivinen ja kontakti sitten tosi hyvä jokaisen huomautuksen jälkeen. Useinhan mun piti huomauttaa sillä kentällä häiriötä riitti kun pallokentällä oli samaan aikaan tokokoe ja tätä kenttää pidettiin verryttely- ja parkkipaikkana.

Haluaisin kuitenkin saada namit käsistä pois mahdollisimman nopeasti, ja nytkin tein väliin niitä että vain tyhjin käsin vähän innostin Lakia ennenkuin aloitin, sitten samanlainen hallittu hyvä seuraamispätkä ja lopuksi "tsap".. ja palkka. Mutta nyt palkka tuli liian viiveellä, koira ehtii seisoskelemaan kun kaivelen taskua. Tuohon täytyy keksiä jotain. Muutoin toimi kyllä.