Vesangassa. Kokeiltiinpa Lakinkin kanssa hakuhommia pitkästä aikaa. Vain yksi maalimies joka oli sijoitettu niin että Laki joutui vähän etsimään, ei siis hetisuoraan lähetyskohdalla. Ekalla lähetyksellä laki lähti nenä maassa ja "vähänsinnepäin", kutsuin sen hetken päästä pois ja nyt paremmalla keskittymisellä lähetin sen uudelleen. Ehkä tosiaan ekalla kerralla olin vaan roiskassut, sillä nyt se teki todella hienon laatikkopiston ja löysi maalimiehen helposti.

Toiselle puolen otettiin - tai oli tarkoitus ottaa - pelkkää ilmaisusta haltuunottoa. Maalimies oli lähellä ja kas, Laki paineli ohi! Se kuitenkin sai hajun ja kääntyi takaisin - ja juoksi taas ohi! Paikallistaminen oli siis vaikeaa kun maalimies olikin lähellä keskilinjaa. No kun laki viimein löysi, se haukkui hyvin. Ja tapansa mukaan kun menin paikalle, se alkoi väistellä minua. Ensin yritin sitä kieltää hyppimästä maalimiehen päällä mutat se ei tuottanut tulosta. Kun kutsuin ihan normiäänellä "tänne", se kuitenkin tuli! Sitten vapautin sen ja maalimies palkkasi.

Mulla siis ei ole toivoakaan päästä koiran viereen sen ilmaistessa, mutta saan sen kuitenkin hallintaan. Riittäisiköhän tämä tuomareille?