Taas kova tuuli, muuten oli ihan ok keli. KN oli aluksi mukana, otinkin lakin kahdessa sessiossa.

Ensiksi piti ottaa seuraamista, henkilöryhmää yms. Mutta Laki oli ihan kahvilla. Suorastaan sorruin houkuttelemaan sitä ja silti se ei keskittynyt ollenkaan... Sitten tyht äkkiä, mitä lie tehtiinkään, se alkoi tehdä töitä. Seuraaminen ei ollut ihan parasta mahdollista, toki hyviäkin pätkiä oli, mutta kelvollista kuitenkin. Henkilön kierto ja tervehtiminen meni muuten ok, ekoilla kerroilla kun kättelin, Laki yritti vähän hypätä vasten, sitten ei tehnyt sitäkään. Jättöliikkeistä istumiseen annoin suosiolla pienen hidastusavun, maahanmenoon tarvitsi mun kääntää päätäni ennenkuin meni maahan. Uudella yrittämisellä meni sitten heti käskystä. Luoksetulo ok.

Toisen kierroksen tein kun olin jo jäänyt yksin. Seuraamista pikkupätkissä, oli ihan ok. Maahan jäämistä, tässä ei ollut tänään mitään ongelmaa. Pieni paikkamakuu (pari minuuttia), ei ongelmia. Luoksetulo muuten ok mutta odotti kovasti että auttaisin kädellä istumiseen, kun en auttanut istahti sitten vähän vinoon. Vielä sivulletulojumppaa, nämä oli oikein täpäköitä.

Lopuksi leikittiin kahden pallon leikkiä softipalloilla, Laki innostui kovasti, ongelmana on vaan se ettei se meinaa pudottaa suussaan olevaa palloa, ja sitten kun se pudottaa sen ja pallo lähtee vierimään, Laki mielellään pyydystää sen uudelleen. Tyypillistä Lakia siis, se keksii omaa kivaa...