Polleparkin pohja oli tällä kertaa niin pehmeä, että hengästyin juostuani kerran puomin ohi... no onneksi se kerta meni Lakin osalta nappiin eikä sitä terttenut toistaa :D Keinua tehtiin sitten useampi kerta, eka kerralla nimittäin onneksi neiti oli liinassa sillä melkoinen lentokeinu olisi muuten tullut. Toisellakaan kerralla se ei juuri varonut mutta malttoin kuitenkin sen verran että keinu ehti laskeutua ennenkuin  koira oli alakontaktilla. Kolmaskin kerta meni reippaasti, ja tässä oltiin jo lähellä ihannesuoritusta.

Kepeillä itse olin liinan päässä: aloitus tökkii jos tullaan vähääkään vinosta. Muuten meni hienosti ja vauhdilla, liina löysällä ja välillä maassakin.

Apuohjaajan kanssa tehtiin rengas - hyppy yhdistelmää. Ensin mentiin pelkkä rengas liinassa, sitten koira irti ja hppy - rengas, hyvin meni. Makupalalausta oli maassa ja apuohjaaja vahti ettei Laki karkaa palkalle - minkä se sitten tekikin kun siirryin koiran vasemmalle puolelle ohjaamaan. Tässä Laki sitten oli vähän ymmyrkäisenä että mihinkäs se palkka onkaan hävinnyt...  seuraavilla kerroilla meni hyvin. Toisenkin kerran Laki yritti renkaan sivusta (kun mentiin harjoitusta toisinpäin ja taas minä olin vasemmalla) mutta kun apuohjaaja poimi palkan pois, päästiin tilanteesta yli ilman suurempaa numeroa.

Vaikein harjoitus oli periaatteessa sama kuin viimeksi mutta esteet olivat nyt L:n muotoisesti. Itse harjoitus meni hyvin, muutettiin sitten vielä niin että menin ennen viimeistä hyppyä valssilla kääntämään koiran uudelle hypylle. Tämäkin onnistui joskin ekalla kerralla oma ohjaus oli törkeästi myöhässäää. vika kerta sitten ihan nappiin.

Sensijaan ongelma oli lähtötilanteessa: Laki karkasi ja karattuaan juoksi suoraan palkalle. Näitä siis pitää harjoitella, nytkin jo tein niin että menin takaisin palkkaamaan kun olin käynyt ensimmäisen hypyn vierellä kääntymässä.