Oikarissa edelleen, nyt eri alueella kuin eilen. Lakille suunniteltiin vain kaksi maalimiestä jos ei mitään ongelmia tule esiin. Haukutin itse autolla.

Alueelle mennessäni nyt myös ilmottauduin, tässä ei ollut ongelmia. Sitten eka pisto oikealle etukulmaan. laki oikaisi kulman ja maalimies jäi pimentoon. kehuin kuitenkin kun tuli tyhjältä ja lähetin tarkemmin uudelleen. Ei sitä(kään) parane roiskia alueelle miten sattuu... nyt helppo löytö, palkka heti haukun avauksesta. Minä menin sitten ottamaan koiran seuraamiseen ja mentiin toiselle lähetyspaikalle.

Tokalla pistolla oli avonainen umpipiilo ja maalimies aika reilusti sen takana. Onnistumisen maksimoimiseksi otin maalimieheltä taputukset ja osasin ennakoida hyvin laittamalla koiralle "liukuhihnan". Sehän nimittäin yritti karata taputukset kuullessaan. Nyt hihna esti sen, siitä huolimatta se lähti sitten oikeasta lähetyksestä hyvin metsään. Lähetin lakin kohti piiloa, se meni suoraan sinne, kävi piilossa sisällä ja jatkoi sitten matkaa syvemmälle. Yyberhienoa! Täällä myös palkka haukun avauksesta. 

Hieno lopetus tosi mielenkiintoiselle leirille!