Oltiin sovittu kimppatreeniä mutta kerrankin satuin kentälle ekana. Otin Lakille saman tyyppisesti seuraamista kuin eilenkin mutta nyt koko ajan ilman hihnaa. Selkeästi huomasi että sillä ajatukset harhailivat mutta kyllä se hyviäkin pätkiä esitti.

Noutoja. Ensin 80 senttisellä hypyllä, sitten metrisellä ja lopuksi A-nouto. Matalampi hyppy meni hienosti. Korkeammalle tuli sitten rimakauhu (?) ja pyysin Lakin takaisin, otin sitä pannasta kiinni ja taputtelin rintaan ja sitten annoin vasta hyppykäskyn. Tällä kertaa teki hienon noudon, menohypyllä kevyt ponnistus mutta paluuhypyllä ilmavasti yli. Ja mähän en olisi mä jos en olisi tehnyt tätä vielä kerran, ja nyt sain siitä palkaksi ponnistukset mennen tullen. Äh. A-estenouto meni muuten hyvin, mutta juuri kun Laki oli ottanut kapulan, tuli JH autolla kentälle ja Laki jäi toljottamaan kapula suussa esteen taakse. Kiipee-kutsulla sitten tuli ja toi kapulankin.

Muutama metri ryömimistä, selvästi tämä on hiekalla vaikeampaa kuin nurtsilla. Autoin taas aika selvästi kädellä ja pidin makupalaakin vasemmassa kädessä joskin siitä sitten pudotin sen maahan.