Eilen piti pitää vapaapäivä ja sulatella leirijuttuja. Samalla mysö katsoin että lakilla viimeinkin alkoi juoksut, sen pedillä oli aamulla jotain länttejä. Mutta likaa ne sitten taisi vaan olla, mitään muuta ei ole vieläkään näkynyt. Tänään siis Aholaitaan tottistelemaan.

Pieni paikkamakuu kun olin unohtanut autoon noutokapulan, hain sen ja vein sen hyppytelineen luokse. Hyvin pysyi, joskin maahanmeno oli erityisen nihkeä kun vein Lakin aika reunaan kentälle, siinä oli varmaan koirien pissoja tms.

Seuraamista. Laki oli aluksi melko väljä ja jotenkin kummallisen poissaoleva. Tein pientä neliötä ja täyskäännöksiä väliin, vähän juoksupätkiäkin. Vasemmalle käännöksissä Laki ei ollut erityisen tarkkana ja meinasi alkaa tehdä täyskäännöstä... annoin sitten sille normaalia selkeämmät kääntymisvihjeet ylävartalolla. En ollut ihan tyytyväinen mutta täytyy varmaan vaan taas ottaa sellainen tehokuuri seuraamisesta. 

Jättöliikkeet. Istuminen jäi seisomiseksi, toisella käskyllä heti istui ja meinasi mennä maahan. Kuitenkin ehdin alkaa kehua istumisesta niin jäi sitten istumaan. Maahanmenossa ei vikaa. Luoksetulo ok.

Eteenmeno, nyt ilman makupalapurkkia. Kovasti edisti valmistelevassa, tähän täytyy nyt alkaa puuttua! Hyvä suora eteenmeno, käskin maahan niin pysähtyi heti mutta jäi seisomaan. Toka käskyllä istui ja kolmannella meni maahan. Menin sitten koiran viereen ja palkkasin alas.

Noudot. Laki oli vähän löysä mutta noudot meni teknisesti ihan hyvin. Ei karkailuja kertaakaan, tasamaanoudossa ei huomauttamista. Hyppynoudossa Laki etsi kapulaa lähempää estettä ja annoin sille uuden käskyn sekä kädellä opastin sitä pidemmälle. Uudella yrityksellä teki samalla tavalla mutta en antanut uutta käskyä vaan se itse sitten eteni kauemmas ja löysi kapulan. Molemmilla kerroilla paluuhyppy oli hyvä, vain kevyt kosketus, mutta menohypyllä pieni ponnistus.

A-estenouto meni kerrasta hienosti.