Porukalla treenaamassa Killerin parkkiksella. Laki olisi paljon mielummin halunnut leikkiä Näpsän kanssa... no kaipa se on ihan ymmärrettävääkin, mä en vaan ymmärrä miksi muiden koirat aina toimii ihan moitteettomasti vaikka kentällä on muitakin. No, kyllä Lakikin sitten teki hienoa seuraamista kun mentiin vähän kauemmas, taas pointtina se että makupalat taskussa ja palkka vasta kun tuli tarpeeksi tiiviiksi. Ei houkuttelua. Hyvin meni.

Sitten muutama istuminen ja maahanmeno, ei yhtään virhettä! Yksi luoksetulo avustaja pidellessä koiraa, oli vauhdikas ja voimakas, eteenistuminen makupala-avusteisesti.

Muutama kapulan pitokin, tänään ei tässä ollut mitään ongelmaa, Laki otti kapulan halukkaasti ja istui rauhassa paikoillaan.

Lopuksi otettiin vielä hyppyä. Mulla ei oikein ole tähän muuta keinoa kuin se mitä olenkin tehnyt, eli heitän makupalan ja koira hyppää sen perässä. Tämä on kyllä tosi harmillista, koska eihän se ikinä opi hyppy-käskyä näin.. jos jollakulla on tähän joku hyvä idea, saa kertoa? Toisaalta, pk-kokeissahan kuitenkin aina heitetään se kapula... hmmm... No, hyviä hyppyjä nyt saatiin, joskin takaisinpäin yritti varmaan seitsemän kymmenestä tulla kiertämällä. Yhtään ei kompuroinut eli koordinaatio on parantunut paljon. Hypyn korkeus oli 40cm.

Leikittiin sekä aluksi että lopuksi isolla kahvattomalla gappaylla. Innoissaan oli Laki :)