Saarenmaalla collieporukan treenit. Paikalla olikin mukavasti porukkaa :)

Ekaksi Lakille hyppynoutoa. Aloitettiin 70 senttisestä, sitten 80, 90 ja taas 80. Joka kerta hyppäsi ponnaamatta mutta tuossa korkeimmassa se kyllä kolautti polvellaan esteeseen.

Tauon jälkeen sitten seuraamisia, melko hyviä. Jättöliikkeistä yritin ekaksi maahanmenoa, Laki jäi istumaan! Toisella kerralla meni sitten maahan.

Eteenmeno, makupalapurkki oli viety valmiiksi. Oikein hyvä eteenmeno ilman pysäytystä. Ja täällä kentällähän sitä ei ole koskaan tehty joten vihje ja käsky alkaa mennä kaaliin!

pari luoksetuloa. Edessä-perusasento oli vino, vinossa ja väljä. Makupalalla sitten ohjasin sitä oikeaan asentoon.

Välillä leikittiin frisbeellä: Laki kyllä tykkäsi juosta lelun perässä mutta koppia se ei siitä osannut ottaa. Taistelemaan kyllä alkoi heti en vaan uskaltanut kauheasti revittää ettei lelu mene rikki, tuo ei ole mikään repimislelu...!

Ihan lopuksi ammuskeltiin muutamalle koiralle. Lakin kanssa tein nyt niin että pidin sitä hihnassa ja teetin istahtamisia ja maahanmenoja.  Ekaa paukkua Laki vähän säpsähti mutta jatkoi sitten pienen viiveen jälkeen tekemistä. Toiseen ja kolmanteen ei juurikaan reagoinut mutta neljännellä paukulla häntä meni alas ja Laki jäi katselemaan äänen suuntaan. Kun itse vähän siirryin Lakikin unohti paukut ja jatkoi istahtamisleikkiä.

Enkä sitten voinut vastustaa kiusausta vaan ilmoitin Lakin vielä yhteen tokoon...