Taas ilman häiriötä V-landialla. Annoin jälleen lakin ensin juoksennella vapaana, tämä tuntuu sopivan sille hyvin, nyt se tuli jo-oma-aloitteisesti hakemaan minulta huomiota. leikimme aluksi narupalloilla: vetoleikki sujuu, samoin kahdella pallolla kunhan minä pidin naruista kiinni, heitetyn pallon perään ei lähde. Lakilla on ihastuttava tapa vetää pallosta eikä narusta kuten useimmat koiristani ovat tehneet.

Varsinainen treeni sitten. Seuraamista erittäin lyhyissä pätkissä ja niitä käännöksiä. Koska tämä sujuu jo niin loistavasti, yritän hakea tiukempaa kriteeriä palkkaamiselle, eli tiiviimpi asento tuottaa palkan. No, tänään Laki oli koko ajan tosi tiivis :) Sitten huomiooin että se säilytti perusasennon ja kontaktin vaikka kaivelin taskuista nameja, tässä kohdenhan se on aiemmin lähtenyt litomaan. Vaikka en ole tuohon varsinaisesti puuttunutkaan, ilmeisesti hihnassa treenaus on auttanut.

Kapulan pitoharjoituksia, ensimmäistä kertaa piiiitkään aikaan muualla kuin kotona. Ihmeekseni nämä sujuivat tosi hyvin. Enimmäkseen vedin kapulaa, mutta välissä muutamia kertoja pidin Lakia leuan alta ja kehuin rauhallisesti. Kapulana vinyylinen minikapula.

Lopuksi hyppyä, otin medimuurin jonka päällä ne irtopalikat. Menohypylle namin heitto, paluuhypylle kutsuin eteen istumaan. Muutaman kerran kolisutteli palikoita mutta ei siitä piitannut.