Piitkän tauon jälkeen pääsimmen vihdoin agitreeneihin, tällä kertaa kouluttajana TV. Vähän jännitti osaako Laki enää mitään, mutta turhaanpa tuota mietin. Hienosti meni ja ongelmat oli ihan niissä samoissa jutuissa kuin ennenkin:

verryttelyksi otin pari kertaa pujottelua ja hypyllä kauempaa lähettämistä sekä suoraan että kiertäen. Kaikki nämä oli hyvin muistissa, pujottelulle ihan itsenäiset sisäänmenot ja kohtuu hyvät vauhdit kevyehköllä vedättämisellä. Hypylle lähetyksen välimatkaa oli viitisen metriä ja ihan pelkällä suuntauksella ja käskyllä onnistui taakselähetyskin.

Sitten varsinaiselle radalle. A:n ja puomin alastuloilla oli makupala-alustat. Kaikki kontaktiti menikin hyvin, Laki pysähtyi ja jäi sinne odottelemaan, palasin vielä takaisin laittamaan toisen namin alustalle joka kerta. Radalla oli pöytä: siellä pysyminen ei ollutkaan automaatio vaan Laki tuli pois jos en koko ajan painostanut sitä olemaan paikallaan. Tätä voisi vähän treenata. 

Rata mentiin yhtäjaksoisesti kaksi kertaa läpi, sitten kerrattiin mitä tarvitsi kerrata. Olin ensin suunnitellut ottavani Lakin 3-hypyn yläpuolelta mutta nopeampi tapa oli kuitenkiin ottaa se 2- ja 3-hypyn välistä jolloin putki tuli nopeammin koiran näköpiiriin. Puomia saattoi kyllä molemmissa tavoissa käyttää "vetoapuna".

Sitten ne ongelmat: käännökset ja niissä haltuunotto. Lakilla vauhdin kasvaessa myös käännökset laajenevat, niinpä ekalla kierroksella se pysyi vielä hyvin hanskassa mutta toisella ja kolmannella se laajensi kaarroksia ja sitten alkoi tulla vääriä esteitä eteen. Tätä sitten kerrattiin makupala-avusteisella kuljetuksella ja hyvin se onnistuikin kunhan Laki hoksasi että mulla nimenomaan on namia kädessä! Tämä otetaan nyt tehotreeniin ja palkkaa käytetään runsaasti näissä haltuunotoissa. 

Kylläpä oli ihanaa treenata!