Keskiviikkoagit AK:n outsaamana.

Ekaksi tehtiin lakin kanssa omatoimitreeni, jossa kierroksia saattoi jatkaa - ja jatkettiinkin muutaman kerran radan "katkeamatta". Ekalla keinulle menolla Laki taas väisti, mutta sen jälkeen ei keinulla ollut ongelmia. Yllätyin iloisesti kun renkaalta sain ohjattua sen putken takaa pimeään putken päähän. Pöytä ei tuottanut ongelmia tosin tässä pääsi hyvin ottamaan vastaan kun Laki irtoaa putkeen niin hyvin. Vaan kerran ei irronnutkaan, tosin juuri silloin taisi mennä viereisellä radalla se Lakia suunnattomasti ärsyttävä Peelu...

Varsinaisen harjoituksen  suurimpana ongelmana oli kepeille viennit. Halusin välttämättä radan jatkon kannalta olla keppien vasemmalla puolella, kaikki muut ryhmästä taisivat valita oikean puolen - kokeilin mä kyllä sitäkin, samoin sitä että pyöräytän itseni ympäri ja leikkaan sitten takaa kun koira on aloittanut pujottelun. Mutta tässä menee mun mielestä liikaa aikaa. No, eka kerta vastaanottamassa vasemmalla puolella meni niin tunaroinniksi että Anukaan ei uskonut että tämä olisi mahdollista... parin harjoituskerran jälkeen se kuitenkin onnistui, koira piti vaan uskaltaa jättää yksinään suorittamaan muuria. Muurin ja keppien väli oli tosin niin ahdas että tarkkana sai olla ettei koira mene keppiväliin keskeltä pujottelua vahingossa, tällä kertaa olin makkaran kanssa ottamassa oikeasta välistä vastaan.

Lopuksi tehtiin vielä pätkä alkaen keppien jälkeiseltä hypyltä, sitten A, A:lta vasemmalle putki, A  ja hyppy vasemmalla. Näissä laitettiin A:n alastulolle makupala-alusta tosin ekalla kerralla Laki ei huomannut sitä! Mutta oli puhetta että aletaan laittamaan joka kontaktille tästä lähtien, muutenhan tuo kontaktiongelma ei ikinä poistu. Itse harjoituksessa laki kyllä ehti pariin kertaan valita putken A:n sijasta vaikka ekalla radalla ei aikonutkaan?

Laki oli (taas) oikein näppärä ja jaksoi hyvin nämä hanakaliltakin tuntuvat syherrökset :)