Noukan nurtsilla.

Ihan vähäisesti seuraamista alkuun jossa kokeilin pallopalkkaa (tennispallo). Kun pallo oli näkyvissä Laki yritti myös tavoitella sitä, pitää siis vähän fiilata sen paikkaa niin ihan käyttökelpoinen juttu on. Sitten vielä tarvitsen kaksi palloa sillä Lakipas ei annakaan palloa niin helposti pois...

Hyppynouto. Ensin kokonaisena liikkeenä 75-senttisellä hypyllä. Ekalla kerralla varasti ja kiersi, mutta sitten teki korrektisti. Nostin hyppyä 10 sentillä ja sama uusiksi. Vieläkin Laki hyppäsi ilmavasti mutta arvioi hiukan väärin ja kolautti. 95-senttisellä tehtiin sitten vain niin että jätin koiran kapula suussa esteen taakse ja menin kutsumaan. Ihan vielä ei rohkeus riitä hypätä ilman tukea mutta hyvin kevyt kosketus silloin kun hyppy oli muuten onnistunut. Tätä täytyy vaan treenata, uskon että Lakilla on mahkuja tehdä tosi näyttävät hypyt kun saadaan tekniikka kohdilleen.

Jättöliikkeet, istumisessa pieni vaihtoaskel-apu, maahanmenossa jäi vinoon. Luoksetulo muuten hyvä mutta tuli vähän liian lujaa lopussa ja korjasi sitten asettumalla hieman vinoon eteen. Kiva kuitenkin ettei se enää törmäile!

Eteenmeno lopuksi. Palkka oli viety etukäteen koiran näkemättä. Suputtelin taikasanoja Lakin korvaan sillä seurauksella että se karkasi. otin takaisin, nyt vaan simppeli vihjesana. valmistelevassa osuudessa se edisti hieman mutta itse eteenmeno oli hyvä ja suora.