Laki oli aivan täpinöissään kun mentiin Killerille agikentälle. Tällä kertaa käytiin kuitenkin ensin reilu tunnin lenkki, sitten vasta omiin treeneihin.

Ensiksi otettiin ihan uutena juttuna pöytää. Ekalla kerralla menin vaan houkuttelemaan Lakin minipöydälle, siinä ei ollut ongelmaa joten siirryimme maksipöydälle niin, että avustaja oli namin kanssa palkkaamassa kun koira on pöydällä, ja toinen avustaja huolehti liinan päässä että koira ei hyppää pöydältä alas ennenkuin annan luvan. Lähestymiset vauhdilla ja pöydällä ollessa käveleskelin ympäriinsä käyden välillä palkkaamassa.

Rengas. Edelleen mentiin minirengasta, avustaja oli houkuttelemassa namin kanssa toisella puolella. Yhden kerran Laki meni välistä kun pyysin avustajaa siirtymään kauemmas... elikkäs tässä pitäisi olla toinen avustaja liinassa tai sitten se kapeampikehyksinen rengaseste.

Putki. Putki oli U-mutkalla ja lähestyttiin 90-kulmista molemmista suunnista. Kyllä Laki kerran kävi putken ylikin hyppäämässä... mutta enimmäkseen meni hyvin ja vauhdilla.

Keinu. Babykeinu. Lakilla oli niin paljon vauhtia että kahdesta avustajasta huolimatta se vaan rynnisti keinun alastulolle... mutta pysyi kyllä sitten kontaktilla esimerkillisesti! Ehkä se isolla keinulla ei mene ihan noin lujaa, saisi se edes vähän varoa keinahdusta. 

Pujottelu. Olin hiljaa mielessäni jo päättänyt että en treenaa pujottelua tuolla alkeiskurssilla vaan kaivan heinikosta omat kujakepit... mutta innostuin kuitenkin kokeilemaan 5 kepin satsia vemputusta. Väärältä puolelta. Ja Laki pujotteli! Upeasti!