Laki kasvattelee mahaasa tasaiseen tahtiin joten päätin ottaa tähän treenirupeaman ennenkuin pakollinen tauko koittaa. Kelit on vähän lämmenneet joten ulkonatreenailukin onnistuu, kun yksin en viitsi tunniksi hallia vuokrata nyt kun Letulla on juoksut. Killerin parkkikselle oli aurattu mukavia "lokeroita" joten treenata sai ihan rauhassa.

Seuraamista. Innokasta ja ajoittain edistävää. Vasemmalle käännökset ei meinanneet onnistua tuon edistämisen takia sitten millään, sitten muistin että mun pitää vähän vihjata koiralle kumpi käännös (täys- vai 90-astetta) on tulossa niin johan alkoi pelittää.

Jättöliikkeet, kaikki asennot. Nämä on pysyneet hyvin muistissa :) kaikki oikein ja jopa maahanmeno melkein suora ja istuminen kohtuu nopea.

Luoksetuloa. Laki ennakoi pysäytystä mitä mulla ei olut aikomustakaan tehdä. Odottelin vaan paikoillani kun se hidasteli. Toinen kerta samanlainen, nty ei niin selkeästi alkanut hidastaa mutta kuitenkin loppupätkä ravilla.

Kaukojen maa-seiso-maata. Ihan nenästävetona (tai ei ihan mutta ihan koiran edessä seisoin kuitenkin). Pääosin meni hyvin mutta muutamassa vaihdossa alaspäin tuli takatassujen siirtelyä eli vielä ei ole Laki tajunnut homman ideaa.