Maanantai iltana kävimme vielä satamassa kävelyllä. On oikeastaan hyvä juttu kun Asko on mukana, minä en ehdi koko ajan kytätä mitä Laki tekee ja säikkyykö se sitä tai ihmetteleekö tätä. Lisäksi Asko aika aktiivisesti säikyttelee Lakia ja tähänhän se alkaakin olla jo tottunut... mm. Lakin seistessä (sattumalta) teräksisen sadevesiuoman kannen päällä Asko tuli hyppimään ja kolistelemaan sitä samaa kantta. Kyllähän Laki sitä säikähti, mutta kohta se jo tuli makaamaan sen saman kannen päälle - se varmaankin tuntui viileältä.

Ihmisiin Laki suhtautui taas tosi järkevästi. Jotkut on selvästi kivempia kuin toiset sillä muutamat vastaantulijat saivat Lakilta hillittömät hännänheilutukset ja se suorastaan veti hihnassa jotta pääsi silitettäväksi. Toiset taas ohitetaan vilkaisemattakaan. Vaikka se menee siliteltäväksi, se ei "alennu" kiemurtelemaan eikä liveskelemään, tästä piirteestä minä tykkään. Erään amerikkalaisrouvan pitkä kaulahuivi oli Lakista kyllä vastustamaton, onneksi täti oli varsin ymmärtäväinen ja naureskeli vaan kun pentu roikkui huivissa :D

Tiistaina Laki oli Letun treeneissä mukana, ja ryhmämme lopetettua Laki sai käydä moikkaamassa uusia tuttuja. Sitten otin pari satsia eteenistumisia ihan samalla tavalla kuin ennenkin, ja metrin seuraamispätkän namilla. Lopuksi leikittiin sorsalla, ja siitähän Laki tykkäsi kovasti. Tässä kohden seuraava ryhmä jo aloitti omia treenejään, eikä Laki edes huomannut niitä :)

Keskiviikkona kävimme vain iltakävelyllä Noukassa, ja siellä myös pari sarjaa eteenistumisia. Lisäksi uutena juttuna maahanmenoja: namilla ohjaan pentua taakse-alas, ja palkkaan kun kyynärpäät ovat maassa. Pylly saa vielä olla ylhäällä, tärkeintä on etuosan nopea putoaminen. Tämä tuntui menevän tosi helposti jakeluun, ja Laki innstui uudesta "leikistä" niin että oikein pompsahteli odottaessaan uutta toistoa. Toisaalta se nassutti juustot ihan makuullaan ja antoi silitellä ennen kuin nousi ylös.

Tänään torstaina sitten yritin ottaa samanlaista treeniä sisällä, mutta ensimmäistä kertaa Laki ei innostunutkaan makupaloista. Ehkä se oli vain väsynyt (leikitin sitä sitten, ja tosi rajun leikin päälle Laki sitten simahtikin). Nämä kuumat ilmat tuntuvat vievän siitä enimmän virran, päivällä se vaan makailee, illalla sitten riehuu senkin edestä.