MM:n kanssa paimentamassa. Aluksi lähestyttiin lampaita liinassa ja yhdessä ajettiin ne ylänurkkaan pikkuaitaukseen. Siellä sitten Laki pääsi irrallaan menemään, se ei ihan niin hulluna ollutkaan kun lampaat oli pakotettu lähemmäs.

MM esitteli lakille paimenen työvälinettä, keppiä. Juu, se tarkoittaa koiralle sitä että kepistä tulee jos sitä lähestyt.. elikkäs koiran pitäisi väistää keppiä ja ns. vaihtaa suuntaa kun keppi tulee eteen.

Ensiksi Laki oli sitä mieltä että pidä lampaasi kun kerran kepittelet siinä. Sitten se pääsi livahtamaan kepin ohi ja ajoi lampaat aidasta läpi. Sain sen kuitenkin huudolla pysähtymään ja vein hetkeksi autoon, sillä aikaa Riva treenasi ja toi lampaat takaisin pikkuaitaukseen.

Uudella kierroksella ajatus alkoi sitten syttyä Lakin päässä. Kun MM posautti kepin maahan, Laki lähti kiertämään lampaita toiseen suuntaan. Jos lampaat olivat ihan kulmassa, mun piti mennä sinne tukemaan Lakia mutta avoimelta puolelta se sai ne käännytettyä ihan itse. Ja joka kerta se odotti minulta sitä tukea vähemmän, joten varmaan harjoituksella sitä varmuutta sitten tulee.