Tottiksetkin Hoikan koululla. Laitoin Lakin paikkamakuuseen kun Kyösti otti keskellä kenttää (melko lähellä siis) pituushyppyä. Ihan ensiksi se paikkamaahan laittaminen levähti ja Laki ryntäsi JT:n luokse ennenkuin ehdin edes käskeä sitä maahan. Oma moka siis. Kun sitten tulin uudelleen, Laki meni nätisti maahan. Jäin kuitenkin varulta kohtuu lähelle (~10m) ja kyljittäin koiraan, toisaalta sitten ihan ääneen neuvoin Kyöstin hyppyyttämistä. Yhden kerran Laki nousi seisomaan kun JT kehui melko voimakkaasti koiraansa, mutta muuten pysyi nätisti maassa. Kun nuo toiset lopettivat hyppelöt, kävin vielä 30 metrin päässä ennenkuin tulin takaisin palkkaamaan koiran.

Otin sitten seuraamiskaaviota. Aluksi vähän häsläävää mutta muutaman huomautuksen ja senjälkeisen palkan jälkeen parani. Liikkeestä istuminen ja liikkeestä maahanmeno kaavion mukaisesti, pysähtyi heti mutta ne asennot hitaat... tiedetään tiedetään... Luoksetulo muuten hyvä mutta ei varmaan olisi istunut ilman käsiapua. Sivulle siirtyminen ok.

Henkilöryhmää otin sitten pienen viiveen jälkeen. Henkilöt saivat olla rauhassa vaikka menin ihan kiinni istuttamaan lakia. Sensijaan Laki helposti singahtaa nopeasti eteenpäin jos väli näyttää ahtaalta. Toisaalta, kokeessa en niin lähelle kyllä menisikään.

Kaikenkaikkiaan tämä treeni jätti minulle vähän sellaisen "juostenkustu"-olon. Paremmin pitää keskittyä treenaamiseen, miettiä mitä kehitetään ja mitä vahvistetaan. Toisaalta, JOS me nyt sinne beehooseen mennään, tällä tottiksella se olisi taatusti läpäisty (lukuunottamatta tuota paikkamakuuta, jossa häiriökin oli suurempi kuin koetilanteessa). Mutta kaipa sitä voisi parempaankin pyrkiä?!