Kotipihassa. Ihan ekaksi metallikapulaa. Ensin annoin sitä kädestä, ylhäältä ja sitten alempaa, sitten tein kolme ihan kokonaista noutoa. Kahdella kerralla heitin kapulan nurmikolle ja Laki otti sen empimättä. Kolmannella kerrallla heitin hiekalle ja tästä Laki otti vähän varovammin. Joka kerta toi hyvin luovutusasentoon, ravilla tosin mutta ihan ripeästi.

Sitten tunnari. Otin vain kolme kapulaa ja omaa hieraisin vähän lihanhajuisella märällä hanskallani. Laki meni kapuloille ja otti ensin oman, mutta sitten jostain syystä vaihtoi sen! Toisella lähettämällä toi kyllä oman mutta luulen että ihan vahingossa, kapuloitahan oli jäljellä enää kaksi. Mun pitää muistaa ottaa nakkeja kun tätä reenaan, myös Letulla oli tuon muuttuvan apuhajun kanssa ongelmia silloin joskus. 

Lopuksi kakejumppaa nenästä vetäen. Ensin meinasi mennä kouhottamiseksi mutta sain kuin sainkin tilanteen rauhoitettua ja kunnollisia vaihtoja. Tein  ensin i-s-i - vaihtoja pelkästään, sitten m - s- m vaihtoja pelkästään. Ja tarkkailun kohteena vasen takatassu, sitä kun olen oppinut Letun kanssa tsiigailemaan.

Jospa tämä voivoi tästä alkaisi aueta, tuo metallin "läpimurto" on iso asia :)